Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.
Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.
Combinati orezul bine spalat si scurs de apa cu ciuper-
cile, adaugati sare, piper, turnati apa si puneti vasul la cuptor.
Cand constatati ca apa s-a evaporat complet, preparatul este gata.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa