Clatite cu spanac si ricotta

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam si laptele cu faiana. Batem bine de tot. Incingem bine o cratita si incepem sa facem clatitele, le faceti groase

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 2 paharele de lapte (cca 150 ml)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam si laptele cu faiana. Batem bine de tot.

Incingem bine o cratita si incepem sa facem clatitele, le faceti groase.

Se lasa la racit, mie mi-au iesit decat 6 clatite.

Pentru umplutura:

300 g de ricotta

200 g de spanac

100 g branza razuita, eu am pus scamorza

sare, piper

Amestecam bine ricotta cu sare si piper.

Adaugam si branza razuita si amestecam pana se omogenizeaza. Spanacul, eu am avut congelat, l-am fiert in apa cu sare, l-am scurs bine de tot si tocat.

Umplem clatitele. Le asezam intr-o tava, le presaram cu branza rasa si le dam la cuptor pana se topeste branza.

Reteta propusa de Aliza

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii