Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara. Se rumeneste in unt topit slanina,
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.
Se rumeneste in unt topit slanina, taiata felii, si ceapa, tocata marunt.
Se prajesc carnatii.
Se pune conopida pe un platou, incercand sa se refaca forma initiala. Se stropeste cu putin unt topit.
Se aseaza deasupra carnatii, iar in jurul conopidei, slanina si ceapa calita.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj