Conopida cu bacon la cuptor este o mancare cu conopida rapida, delicioasa si deloc greu de preparat. Este o reteta culinara perfecta pentru pranz sau cina.
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 min.
Intr-un vas mai mare se amesteca galbenusurile cu un praf de sare si piper, cu smantana, bacon-ul prajit cu tot cu grasimea pe care a lasat-o, cascavalul ras pe razatoarea mare si 1 lg. cu faina.
Se adauga buchetelele de conopida scurse de apa, se amesteca presand usor conopida, apoi totul se rastoarna intr-un vas de yena uns cu ulei si se da la cuptorul incins pana se rumeneste usor.
Conopida gratin se poate servi ca garnitura la friptura, peste sau simpla.
Cred ca stiti cum este cand vrei ceva dulce si buuun. Asa ca astazi am cam stat in bucatarie si am prajiturit. Sunt multumita...
Prajitura cu crema caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.