Se curata conopida de cotor si de frunze si se fierbe 15 minute in apa clocotita cu sare. Intre timp, se prepara sosul: se amesteca untul cu faina,
Se curata conopida de cotor si de frunze si se fierbe 15 minute in apa clocotita cu sare.
Intre timp, se prepara sosul: se amesteca untul cu faina, se adauga sare si, putin cate putin se adauga le.
Se freaca galbenusul, apoi se adauga in compozitie.
Se lasa pe bainmarie, amestecand continuu, pana capata
consistenta, fara a-l lasa sa fiarba.
Se ia vasul de pe foc si se adauga cascavalul ras.
Se desface conopida in buchete, se aseaza intr-un vas termorezistent si se toarna deasupra sosul.
Se lasa vasul la cuptor 20 de mirrute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa