Conopida pane

Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite. Acesta se pregateste astfel: se bate ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 cana de
  • 3 linguri de faina
  • 1 ou
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se

strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite.

Acesta se pregateste astfel: se bate oul, se amesteca bine cu faina si se adauga le, turnat putin cate putin.

Feliile de conopida se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...