Conopida poloneza

Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 lingurita de pesmet
  • 1 ou fiert
  • 50 g unt
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura de marar tocat
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare.

Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine totul si se toarna sosul peste conopida. Se lasa 5 minute la cuptor.
Se stropeste cu putina zeama de lamaie in momentul servirii.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...