Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si p
Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine totul si se toarna sosul peste conopida. Se lasa 5 minute la cuptor.
Se stropeste cu putina zeama de lamaie in momentul servirii.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
O mancare de sezon foarte gustoasa :)
Dovlecei pane cu marar si oreganoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj