Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 25 g margarina cu putina supa de oase. Buchetele de conopida se fierb in supa de oase. O parte din buchete se scot din supa si dau de-o parte pentru servit. in supa cu conopida se adauga ceapa inabusita si se mai fierbe 5 minute. Se paseaza. In crema obtinuta se adauga galbenusurile amestecate cu laptele. Se fierb inca 10 minute. Se adauga bucati mici de margarina.
Crema de conopida se serveste cu buchetele de conopida deasupra.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa