Cus-cus cu legume de post

Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de cus-cus
  • o ceapa potrivita
  • un ardel gras rosu
  • un ardel gras verde
  • 50 ml ulei
  • o legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii decojite.

Mod de preparare

Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei - intai ceapa, apoi rosiile si ardeii . Se lasa sa se inabuse , apoi se adauga cus-cusul si se amesteca bine . se lasa la prajit pana devine auriu cuscusul . Se adauga 2 cani de apa si se amesteca bine pana da in clocot . Se lasa la fiert cam 10 minute , amestecand din cand in cand sa nu se prinda de tigaie. Se toaca patrunjelul verde si se adauga easupra cand este gata de fiert.


Cus-cus-ul cu legume de post se poate servi simplu in zilele de post sau cu friptura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie

 Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca