Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se taie in 4, apoi in felii groase cat degetul, se sareaza puti. Grasimea se incinge intr-o cratita de 3 l
Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se taie in 4, apoi in felii groase cat degetul, se sareaza puti.
Grasimea se incinge intr-o cratita de 3 l si se pune dovleacul sa se caleasca sub capac, pana devine sticlos.
Sosul besamel se amesteca cu smantana si compozitia se desarta peste mancarea de dovleac. Se da la cuptor presarat cu pesmet prajit.
Dovleacul poate fi stropit cu amestec de galbenus cu smantana in loc de sos alb.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa