Dovlecei cu smantana

Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei potrivit de mari
  • unt
  • smantana
  • faina

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine de apa, se pune unt si se lasa inabusiti. Se adauga apoi smantana amestecata cu un praf de faina. Se da compozitia la cuptor la foc mic. Dovleceii trebuie sa fie fierti dar nu sfaramati.

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata