Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine d
Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine de apa, se pune unt si se lasa inabusiti. Se adauga apoi smantana amestecata cu un praf de faina. Se da compozitia la cuptor la foc mic. Dovleceii trebuie sa fie fierti dar nu sfaramati.
Humus reteta O reteta de humus in trei culori. Fiecare culoare are gustul sau. Ideala pentru mese festive,...
Trio de humus retetaPrajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa