Pentru dovleceii cu sos alb se rad dovleceii de coaja, se rad apoi pe o razatoare cu gauri mari, astfel incat sa iasa lungi, ca taiteii. Se fierb putin in apa clocotita.
Pentru dovleceii cu sos alb se rad dovleceii de coaja, se rad apoi pe o razatoare cu gauri mari, astfel incat sa iasa lungi, ca taiteii. Se fierb putin in apa clocotita, potrivita de sare. Cand sunt aproape fierti, se scurg prin strecuratoarea de macaroane. In acest timp se face un sos alb din faina si unt, stins cu lapte (sau cu zeama de la dovlecei), se amesteca cu dovleceii si cu branza rasa. Se asaza intr-o forma si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Dovleceii cu sos alb se serrvesc calzi.
Am mai gasit mere dulci in batranul mar din gradina, prea miroseau imbietor, asa ca am pus de-o placinta ochiometrica, fara...
Desert placinta ochiometricaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa