Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi. Dovleceii conservati se scurg de lichid si se taie cuburi.
Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi. Dovleceii conservati se scurg de lichid si se taie cuburi. Se introduc apoi in apa cu sare si jumatatea de cub MAGGI, se fierb, se scurg, se aseaza pe farfurii si se adauga sare, unt topit si smantana.
Dovleceii cu unt si smantana se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa