Dovlecei cu unt si smantana

Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi. Dovleceii conservati se scurg de lichid si se taie cuburi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • dovlecei proaspeti/conserva - 1 kg/500 g
  • 1/2 cub MAGGI de gaina
  • smantana - 200 g
  • unt - 75 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi. Dovleceii conservati se scurg de lichid si se taie cuburi. Se introduc apoi in apa cu sare si jumatatea de cub MAGGI, se fierb, se scurg, se aseaza pe farfurii si se adauga sare, unt topit si smantana.

Dovleceii cu unt si smantana se servesc calzi.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...