Pentru dovlecei gratinati cu cascaval si sos se fierb dovleceii cubulete inpreuna cu sare si Delikat. Se prepara sosul: continutul plicului se amesteca cu laptele rece.
Pentru dovlecei gratinati cu cascaval si sos se fierb dovleceii cubulete inpreuna cu sare si Delikat. Se prepara sosul: continutul plicului se amesteca cu laptele rece si se fierbe timp de 1 minut amestecand continuu. Se adauga in sos galbenusurile de la oua, dovleceii, mararul, smantana si jumatate din cascaval. Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupra cascavalul ramas si se da in cuptorul incins 10-15 minute.
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj