Pentru dovleceii grecesti in floare se aleg dovlecei tineri, foarte proaspeti. Nu se rad, se spala numai si se rumenesc intr-o cratita cu putin ulei.
Pentru dovleceii grecesti in floare se aleg dovlecei tineri, foarte proaspeti. Nu se rad, se spala numai si se rumenesc intr-o cratita cu putin ulei. Separat se prajeste usor, de asemenea in ulei, arpagicul, se stinge cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit, pina se moaie. Se pune arpagicul in aceeasi cratita cu dovleceii, se adauga putina apa, verdeata tocata si se potriveste de sare. Se poate adauga in sos si zeama de la o jumatate de lamaie. Se dau la cuptor.
Dovleceii grecesti in floare se servesc dupa ce s-au mai racorit.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj