Pentru dovleceii umpluti cu branza se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc. Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza.
Pentru dovleceii umpluti cu branza se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc. Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza (fie branza alba de Braila, fie alta branza) si cu pesmetul. Se potriveste de sare. Se umplu dovleceii adaugand in sos, daca avem, putina smantana.
Dovleceii umpluti cu branza se servesc calzi.
"Bunatati pentru Craciun" Un tort foarte apreciat si gustos!
Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreoIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa