Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o ingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura in jos s
Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o ingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura in jos sa se scurga de apa. Pentru umplutura: Tocam toate legumele in cuburi mici, inclusiv miezul scos de la dovlecei. Le calim apoi in 2 linguri ulei, timp de 8-10 minute. Oprim focul si adaugam 2 linguri suc de rosii, patrunjel tocat marunt si oul. Condimentam cu sare, piper. Umplem dovleceii cu amestecul de legume. Deasupra fiecaruia unem cate o lingura cu branza rasa. Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, in care am pus o cana cu apa, 3 linguri suc de rosii, vegeta si 2-3 linguri ulei. Dam vasul la cuptor pentru o ora.
Sunt foarte buni serviti calzi cu branza rasa deasupra.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa