Se aleg dovlecei de marime potrivita. Se taie in patru si anume: intai in lat, apoi fiecare bucata e taiata in doua in lungime. Se undesc in apa cloco
Se aleg dovlecei de marime potrivita. Se taie in patru si anume: intai in lat, apoi fiecare bucata e taiata in doua in lungime. Se undesc in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg, iar cand s-au racorit, fiecare sfert e scobit inauntru. Deoparte se face un sos gros dintr-o lingura rasa de unt si o lingura plina de faina care se stinge cu apa sau cu lapte, amestecand mereu sa nu se faca cocolosi, pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da deoparte sa se racoreasca si apoi se adauga 2 linguri de parmezan ras de alta branza, putina sare si pe rand 2 galbenusuri si cele 2 albusuri facute spuma. Cu aceasta compozitie se umplu sferturile de dovlecei, se aseaza unele langa altele intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupra svaiter sau parmezan ras, se da la cuptor, se tin pana se rumenesc.
Se scot si se aseaza pe farfurie.
Sa va mai spun cat este de minunata? Va las sa descoperiti....:)))))
Prajitura cu branza dulce, urda si portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa