Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa. Dupa ce s-au inm
Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa.
Dupa ce s-au inmuiat, se lasa sa se raceasca.
Varza se curata, se spala, se toaca marunt si se inabusa in uleiul ramas, adaugand o rosie decojita si taiata marunt.
Se adauga cimbrul.
Dovleceii raciti se umplu cu varza inabusita si se aseaza intr-un vas.
Se toarna deasupra un sos preparat din rosiile ramase, fierte in putina apa si pasirate.
Se lasa vasul la cuptor circa 15 minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa