Pentru dovlecei umpluti cu branza si marar se aleg dovlecei mijlocii, se rad, se taie in doua si se scobesc. Se oparesc si se lasa sa se scurga.
Pentru dovlecei umpluti cu branza si marar se aleg dovlecei mijlocii, se rad, se taie in doua si se scobesc. Se oparesc si se lasa sa se scurga. Separat se freaca branza de vaca cu ouale si cu untul proaspat. Se adauga putin marar tocat si se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se asaza intr-o cratita cu unt si se rumenesc la cuptor. Daca este necesar, se toarna cate putina apa.
Inainte de a servi altfel de dovlecei umpluti cu branza, se adauga smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa