Pentru dovlecei umpluti cu branza si orez se rad dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou.
Pentru dovlecei umpluti cu branza si orez se rad dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou si cu pesmet. Se adauga orezul fiert cu putina apa, o ceapa mica tocata si rumenita cu unt sau untura, sare, piper, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, se rumenesc pe toate partile, in cratita, cu o lingura de untura. Deasupra se toarna un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba inabusit, pana sunt dovleceii fragezi.
Dovlecei umpluti se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa