Dovleceii umpluti cu sufleu de branza se pregatesc usor si este o mancare gustoasa. Aveti nevoie de 2 linguri de unt, faina, lapte, branza si oua.
Dovleceii umpluti cu sufleu de branza se pregatesc usor si este o mancare gustoasa. Aveti nevoie de 2 linguri de unt, faina, lapte, branza si oua. Pentru dovleceii umpluti cu sufleu de branza se aleg dovlecei frumosi. Se taie in patru, intai in lat, apoi fiecare bucata in doua, in lungime. Se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg, iar cand s-au racorit, fiecare sfert se scobeste inauntru. Separat se face un sos gros dintr-o lingura rasa de unt si o lingura plina de faina, care se stinge cu apa sau cu lapte, amestecand mereu sa nu se faca cocolosi, pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita.
Se da la o parte sa se racoreasca, apoi se adauga branza rasa, sare si pe rand doua galbenusuri si cele doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie se umplu sferturile de dovlecei, se asaza unele langa altele intr-o tava unsa cu unt. Se presara deasupra branza rasa, se dau la cuptor, se tin pana ce creste umplutura. Se scot si se asaza pe farfurie.
Dovleceii umpluti cu sufleu de branza se servesc calzi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii