Drob de vinete cu cascaval

Drobul cu vinete si cascaval este o combinatie usoara si deliciosa. Ingredientele pentru reteta sunt: vinete, gris, cascaval.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • 1 lingura gris
  • 200 g cascaval
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Drobul cu vinete si cascaval este o reteta simpla si gustoasa. Prima data curatam vinetele si le taiem cuburi. Taiate fiind le punem la fiert in apa clocotita si sarata. Dupa oparire le scoate si le punem la scurs, dupa care le ungem cu unt. Pe un vas asezam un strat de vinete, un pic de gris, un strat de cascaval. Batem ouale, tocam patrunjelul si le amestecam cu sare, piper si turnam totul peste vinete, apoi dam vasul la cuptor.


Alte retete cu vinete recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii