Fasole batuta

Dupa ce a stat la inmuiat cateva ore, fasolea se pune la fiert cu sare. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga o ceapa si morcovul, tocat, si se las

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole alba boabe
  • 2 ceape
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 capatana usturoi
  • 1 morcov
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Dupa ce a stat la inmuiat cateva ore, fasolea se pune la fiert cu sare. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga o ceapa si morcovul, tocat, si se lasa in continuare la fiert (in functie de fasole).

Dupa ce a fiert, se lasa la racit, iar apoi pasam fasolea cu mixerul, iar pasta obtinuta se amesteca cu sare, usturoi pisat si ulei.

I


Se serveste rece pe paine prajita sau calda cu carnati prajiti.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...