Dupa ce a stat la inmuiat cateva ore, fasolea se pune la fiert cu sare. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga o ceapa si morcovul, tocat, si se las
Dupa ce a stat la inmuiat cateva ore, fasolea se pune la fiert cu sare. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga o ceapa si morcovul, tocat, si se lasa in continuare la fiert (in functie de fasole).
Dupa ce a fiert, se lasa la racit, iar apoi pasam fasolea cu mixerul, iar pasta obtinuta se amesteca cu sare, usturoi pisat si ulei.
I
Se serveste rece pe paine prajita sau calda cu carnati prajiti.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii