Fasole batuta cu ceapa

Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole aveti nevoie de morcovi, ceapa, carnat si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 1 morcov
  • 4 cepe
  • 200 gr carnat
  • 1 lg boia de ardei dulce
  • vegeta
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert in apa, se schimba apa de 3 ori. Cand e aproape fiarta se pune morcovul ras si vegeta. Dupa ce au fiert toate se strecoara si se mixeaza sau se bate fasolea, se adauga apa in care a fiert pentru o compozitie mai subire, ca o smantana.Se pune 50 ml ulei si boiaua.

Se toaca ceapa si se taie carnatul apoi se calesc in restul de ulei.


Fasolea batuta cu ceapa se serveste calda, cu ardei copti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca