Fasole batuta cu ceapa

Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole aveti nevoie de morcovi, ceapa, carnat si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 1 morcov
  • 4 cepe
  • 200 gr carnat
  • 1 lg boia de ardei dulce
  • vegeta
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert in apa, se schimba apa de 3 ori. Cand e aproape fiarta se pune morcovul ras si vegeta. Dupa ce au fiert toate se strecoara si se mixeaza sau se bate fasolea, se adauga apa in care a fiert pentru o compozitie mai subire, ca o smantana.Se pune 50 ml ulei si boiaua.

Se toaca ceapa si se taie carnatul apoi se calesc in restul de ulei.


Fasolea batuta cu ceapa se serveste calda, cu ardei copti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...