Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.
Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.
Fasolea batuta se serveste cu ceapa prajita in ulei sau cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta.
Pentru că ne plac mic dejunurile diversificate, mai ales în weekend când suntem toți acasă, de data asta am...
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa