Fasole batuta delicioasa

Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 capatana usturoi.

Mod de preparare

Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.


Fasolea batuta se serveste cu ceapa prajita in ulei sau cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...