Fasolea prajita este o alta varianta de a pregati fasolea boabe, dar este la fel de gustoasa si satioasa.
Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si morcovul in putin ulei. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate,fasolea si apa cate sa acopere. Dupa adaugam foile de dafin, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba cateva minute dupa care adaugam patrunjelul verde.
Fasolea prajita putem s-o servim alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.
Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...
Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.