Fasolea se curata, se spala si se scurge bine. Ceapa se taie rondele subtiri. Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic. Dupa circa
Fasolea se curata, se spala si se scurge bine.
Ceapa se taie rondele subtiri.
Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic.
Dupa circa 5 minute, se acopera vasul si se fierbe la foc mic.
Preparatul se pune pe un platou si se presara cu ceapa
verde, taiata marunt.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa