Fasole verde

Fasolea se curata, se spala si se scurge bine. Ceapa se taie rondele subtiri. Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic. Dupa circa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g fasole verde (proaspata sau din conserva)
  • 2 cepe de marime mijlocie
  • ulei
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • unt

Mod de preparare

Fasolea se curata, se spala si se scurge bine.

Ceapa se taie rondele subtiri.

Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic.

Dupa circa 5 minute, se acopera vasul si se fierbe la foc mic.
Preparatul se pune pe un platou si se presara cu ceapa

verde, taiata marunt.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu ciocolata

Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...

Desert cozonac coronita cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii