Se curata fasolea, se spala si se pune in apa fierbinte. Dupa ce da citeva clocote, se scurge apa. Intr-o cratita se prajeste in ulei ceapa tocata cu
Se curata fasolea, se spala si se pune in apa fierbinte. Dupa ce da citeva clocote, se scurge apa. Intr-o cratita se prajeste in ulei ceapa tocata cu faina si se stinge cu putina zeama in care a fiert fasolea. Se adauga bulionul facut din 1/2 kg rosii sau rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici, verdeata, zaharul, sarea si fasolea bine scursa de apa. Se lasa pe foc sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor si se tine pina cind zeama a scazut bine
Se poate servi fierbinte sau rece
Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul...
Bucatele de pui cu mango si lapte de cocosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura