Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara. Rosiile s
Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara.
Rosiile se decojesc (scufundandu-le in prealabil un minut in apa clocotita), apoi se taie sferturi.
Intr-o cratita, se infierbanta untul si uleiul, dupa care se
adauga ceapa, rosiile si apoi fasolea.
Se inabusa totul pe foc mic.
Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga patrunjelul taiat
marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Pentru ca mancarea sa fie mai consistenta, se pot adauga
feliute de costita, usor rumenite in prealabil, si cartofi fierti.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa