1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare. 2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in
1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare.
2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt.
3. Se freaca smantana cu ouale intregi iar apoi se adauga telemeaua rasa sau zdrobita cu furculita.
4. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca totul si se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura