1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare. 2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in
1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare.
2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt.
3. Se freaca smantana cu ouale intregi iar apoi se adauga telemeaua rasa sau zdrobita cu furculita.
4. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca totul si se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Retete de vara O inghetata super aromata, delicioasa pentru zilele caniculare.
Desert inghetata de mango si cocosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata