Fasole verde cu telemea

1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare. 2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 2-3 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 cub de unt pentru uns tava
  • 250 g telemea de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare.

2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt.

3. Se freaca smantana cu ouale intregi iar apoi se adauga telemeaua rasa sau zdrobita cu furculita.

4. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca totul si se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui manastiresc

Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...

Pui manastiresc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca