Fasole verde cu telemea

1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare. 2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 2-3 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 cub de unt pentru uns tava
  • 250 g telemea de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare.

2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt.

3. Se freaca smantana cu ouale intregi iar apoi se adauga telemeaua rasa sau zdrobita cu furculita.

4. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca totul si se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...