1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare. 2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in
1. Se spala fasolea iar apoi se fierbe intr-o oala impreuna cu un pic de sare.
2. Dupa ce fasolea a fiert se strecoara si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt.
3. Se freaca smantana cu ouale intregi iar apoi se adauga telemeaua rasa sau zdrobita cu furculita.
4. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca totul si se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj