Fasole verde la cuptor

Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se aseaza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva mare de fasole verde
  • o cutie de smantana
  • 2-3 linguri de pesmet fin
  • un pachet de unt
  • sare

Mod de preparare

Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara.

Se unge cu unt un vas termorezistent.

Se aseaza fasolea, se toarna deasupra smantana, se presara cu pesmet, dupa care se adauga restul de unt, taiat bucatele.

Se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste pesmetul.

Smantana nu trebuie sa scada prea mult.
Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa