Fasole verde scazuta cu usturoi

Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de pastai galbene, ceapa, usturoi, boia iute si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastăi galbene
  • 1 ceapă mărişoară
  • 5+3 căţei usturoi
  • 1 lingură rasă boia iute
  • 1 lingură rasă delikat
  • piper alb
  • sare
  • o legătură patrunjel verde

Mod de preparare

Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adăugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Cand a inceput sa fiarba, am adăugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lssat ss fiarbs 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt şi am mai lasat 10 minute faracapac.
Pofta buna!


Fasolea verde scazuta cu usturoi se serveste calda.

Sursa acestei retete este blogul culinar simona-world.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...