Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de pastai galbene, ceapa, usturoi, boia iute si condimente.
Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adăugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Cand a inceput sa fiarba, am adăugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lssat ss fiarbs 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt şi am mai lasat 10 minute faracapac.
Pofta buna!
Fasolea verde scazuta cu usturoi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar simona-world.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa