Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si fe
Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si feliati subtire, pastrand frunza deoparte. Puteti sa le taiati si mai fin daca doriti. Apoi, aruncati, literalmente, toate ingredientele, cu exceptia frunzelor de fenicul, intr-o tava pentru copt. Rupeti o bucata de folie impermeabila la grasime, udati-o cu apa rece si mototoliti-o pentru a o face mai flexibila. Apoi potriviti-o nu peste vas, ci direct deasupra si in jurul bulbilor de fenicul. Astfel, legumele vor fi si coapte, dar si gatite la abur, in acelasi timp, devenind grozav de gustoase! Introduceti in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute sau pana se fragezeste.
Chiar inainte de a servi, presarati deasupra frunzele de fenicul.
Alte retete recomandate:
Sufleu dovlecei
Tocanita de pui
Tocanita de legume
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj