Fricasse de sparanghel si ceapa

Pentru fricasse de sparanghel si ceapa se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se toaca ceapa. Se caleste partea alba a cepelor in unt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g sparanghel verde
  • 750 g sparanghel alb
  • 30 g unt
  • 30 g faina
  • 20 ml smantana
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pentru fricasse de sparanghel si ceapa se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se toaca ceapa. Se caleste partea alba a cepelor in unt, se adauga faina si se amesteca bine. Se torna cei 500 ml lichid, se lasa sa clocoteasca, se adauga smantana, si se lasa la foc mediu 10 minute. Se taie sparanghelul in bucati de 4 cm, se adauga in sos impreuna cu patrunjelul si se mai lasa sa clocoteasca inca 3 minute. La servit se presara deasupra partea verde a cepelor.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii