Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare, se fierbe si se scurge.
Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare, se fierbe si se scurge. Mararul verde se spala, se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat cu telul. Mazarea se inabusa in unt cu 50 ml apa, se adauga sare, zahar, jumatate din cantitatea de marar verde, continuandu-se fierberea. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se storc putin, se trec prin ou cu sare si se prajesc in ulei infierbantat.
Friganelele cu mazare se servesc calzi, cu marar verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa