Frigarui de rosii cu paine la gratar

Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe fri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g miez de paine( sau mamaliga rece)
  • 200g rosii mici(cireasa)2catei de usturoi
  • 5lingurite de ulei de masline
  • o ligurita de zeama de lamaie
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin
  • cimbru

Mod de preparare

Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe frigarui speciale.Amesteca usturoiul pisat cu uleiul de masline,apoi condimenteaza cu sare si piper.Adauga rozmarinul si cimbrul.Pune frigaruile pe gratarul incins(sau in cuptorul de la aragaz pe folie de aluminiu),dupa ce le-ai uns cu “marinata”.Lasa-le citeva minute,pina se rumeneste painea(sau cuburile de mamaliga).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...