Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe fri
Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe frigarui speciale.Amesteca usturoiul pisat cu uleiul de masline,apoi condimenteaza cu sare si piper.Adauga rozmarinul si cimbrul.Pune frigaruile pe gratarul incins(sau in cuptorul de la aragaz pe folie de aluminiu),dupa ce le-ai uns cu “marinata”.Lasa-le citeva minute,pina se rumeneste painea(sau cuburile de mamaliga).
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj