Galuste cu branza de vaci

Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care se fierb in apa clocotita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • faina
  • gris
  • svaiter
  • oua
  • margarina
  • sare

Mod de preparare

Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care se fierb in apa clocotita cu sare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...