Ghiveci de legume

Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de dur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • ¼ varza
  • 1 conopida
  • 1 mina fasole verde
  • 1 mina mazare boabe
  • 2 ardei grasi sau gogosari
  • 1 vinata
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 3-4 rosii mari
  • patrunjel verde
  • 1/2 pahar ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind morcovul, varza, patrunjelul, fasolea, mazarea si celelalte legume, intercalate cu verdeata, sarea necesara si deasupra rosiile. Se adauga la urma putina apa calduta. Cratita se acopera cu capac si se da la cuptor, lasind sa scada la foc potrivit. In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar se misca cratita

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii