Ghiveci de legume cu fasole verde

Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castraveti si suc de rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  •  100 gr ceapa
  • 100 gr mazare
  •  100 gr fasole verde
  • 500 gr morcovi
  •  1 castravete murat
  • 1 mar
  •  100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  •  2 foi de dafin
  • 1 legatura marar
  •  1 legatura patrunjel
  • 1 l apa

Mod de preparare

Ghiveciul de legume cu fasole verde se prepara asa: se curate ceapa, morcovii, apoi se taie rondele si se calesc in uleiul incins. Se stinge cu apa, dupa care se lasa la fiert, impreuna cu celelalte legume curatate si taiate. Se adauga sare, usturoiul feliat, foile de dafin si verdeata tocata marunt. Se lasa totul la fiert, aproximativ 30 de minute.


Se poate servi atat cald, cat si rece.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa