Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castraveti si suc de rosii.
Ghiveciul de legume cu fasole verde se prepara asa: se curate ceapa, morcovii, apoi se taie rondele si se calesc in uleiul incins. Se stinge cu apa, dupa care se lasa la fiert, impreuna cu celelalte legume curatate si taiate. Se adauga sare, usturoiul feliat, foile de dafin si verdeata tocata marunt. Se lasa totul la fiert, aproximativ 30 de minute.
Se poate servi atat cald, cat si rece.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa