Ghiveci de legume cu fasole verde

Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castraveti si suc de rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  •  100 gr ceapa
  • 100 gr mazare
  •  100 gr fasole verde
  • 500 gr morcovi
  •  1 castravete murat
  • 1 mar
  •  100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  •  2 foi de dafin
  • 1 legatura marar
  •  1 legatura patrunjel
  • 1 l apa

Mod de preparare

Ghiveciul de legume cu fasole verde se prepara asa: se curate ceapa, morcovii, apoi se taie rondele si se calesc in uleiul incins. Se stinge cu apa, dupa care se lasa la fiert, impreuna cu celelalte legume curatate si taiate. Se adauga sare, usturoiul feliat, foile de dafin si verdeata tocata marunt. Se lasa totul la fiert, aproximativ 30 de minute.


Se poate servi atat cald, cat si rece.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Triunghiuri cu ciuperci

Pentru aluatul de foietaj am folosit reteta Ruxandrei http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Este foarte...

Triunghiuri cu ciuperci
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa