Se taie slanina cubulete si se prajeste intr-o tigaie pana devine crocanta. Se scoate slanina si se pune deoaparte. Se indeparteaza jumatate din uns
Se taie slanina cubulete si se prajeste intr-o tigaie pana devine crocanta. Se scoate slanina si se pune deoaparte. Se indeparteaza jumatate din unsoarea ramasa in tigaie. Se taie ceapa, rosiile si ardeii dar nu prea marunt. Se sareaza ceapa si se pune in unsoarea ramasa din tigaie, dupa ce capata o culoare galbuie se adauga ardeii si chiliul macinat. Cand ardeii incep sa se coaca si sa lase zeama se adauga rosiile. Se amesteca ouale cu putina sare si cu jumatate din branza rasa. Cand ghiveciul pare a fi gata, se da pe flacara mare si se adauga ouale. Se lasa sa se prajeasca. Intre timp se prajesc felii de paine astfel incat miezul sa ramana moale. Cand oul este inca moale, dar in mare parte s-a prajit deja, se trage de pe foc si se adauga si restul de branza. Cu multa grija se trece pe o farfurie plata. Se decoreaza cu bucatile de slanina si rondelele de ardei verde (daca nu va place puteti renunta la ardei).
Alte retete recomandate
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj