Ghiveci din legume

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel
  • 1/4 buc. varza
  • 3 buc. ardei grasi
  • 7-8 buc. rosii
  • citeva buchetele de conopida
  • 2 buc. ceapa
  • 150 gr. fasole verde
  • 2 buc. cartofi
  • patrunjel
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 pahar mic de ulei

Mod de preparare

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Se pun toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, se adauga sare si piper dupa gust, se pun rosiile decojite, se toarna uleiul si se da vasul acoperit la cuptor sa fiarba 40-50 de minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...