Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa,
Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa, se acopera cu un capac si se fierbe cca 2 ore.
Intre timp se pregatesc 4 ochiuri de oua, iar cremvustii se tai pe margine si se prajesc. Cand este gata gulasul se amesteca cu smantana.
Alte retete recomandate
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa