Gulas Fiaker

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 750 gr carne de vita pentru tocana
  • 500 gr ceapa taiata cubulete
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 lingurite de maghiran
  • 1-2 linguri de boia
  • 750 gr untura
  • 4 oua
  • 4 cremvusti
  • coaja rasa de 1 lamaie
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • (castravete)

Mod de preparare

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa, se acopera cu un capac si se fierbe cca 2 ore.

Intre timp se pregatesc 4 ochiuri de oua, iar cremvustii se tai pe margine si se prajesc. Cand este gata gulasul se amesteca cu smantana.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa