Iahnie de fasole

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie m

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion de rosii
  • frunze de patrunjel
  • tarhon
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins, se stinge cu bulionul de rosii, dupa care se adauga sarea, piper boabe, frunze de tarhon, foi de dafin. Se rastoarna totul peste fasolea fiarta si strecurata si se mai fierbe 5 minute.


Calda sau rece. Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii