Iahnie de fasole

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie m

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion de rosii
  • frunze de patrunjel
  • tarhon
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins, se stinge cu bulionul de rosii, dupa care se adauga sarea, piper boabe, frunze de tarhon, foi de dafin. Se rastoarna totul peste fasolea fiarta si strecurata si se mai fierbe 5 minute.


Calda sau rece. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii