Pentru lasagne vegetale se incinge cuptorul. Se opareste spanacul in apa clocotita timp de 2 minute. Se scurge de apa si se toaca.
Pentru lasagne vegetale se incinge cuptorul. Se opareste spanacul in apa clocotita timp de 2 minute. Se scurge de apa si se toaca. Se topesc 50 g unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se lasa la foc 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga laptele, putin cate putin, amestecand pana se omogenizeaza. Se pune din nou pe foc si se amesteca continuu timp de 2-3 minute. Se incorporeaza crema de branza, spanacul, nucsoara si jumatate din parmezan. Se incinge untul ramas, apoi se adauga ciupercile, prazul si usturoiul. Se calesc 3-4 minute. Se incorporeaza tomatele. Se toarna un sfert din sospe fundul unui vas termorezistent (dimensiuni 23x23 cm si adancime 5 cm) apoi o treime din amestecul cu ciuperci, apoi un strat de lasagne. Se repeta de inca doua ori aceasta procedura, terminand cu un strat de sos. Se presara migdalele deasupra si apoi parmezanul ramas. Lasagne vegetala se coace 25-30 minute. Se serveste cu salata verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii