Mincarea de legume cu sos de lapte se poate gati dintr-un singur fel sau din mai multe feluri de legume. In ultimul caz acestea se amesteca. Legumele
Mincarea de legume cu sos de lapte se poate gati dintr-un singur fel sau din mai multe feluri de legume. In ultimul caz acestea se amesteca. Legumele se curata, se taie in patratele sau in felioare, se fierb in apa putin sarata si se strecoara prin strecuratoare sau prin sita. Se asaza apoi intr-o tava, se toarna deasupra sos de lapte fierbinte, se amesteca si se dau la cuptor. Sosul de lapte trebuie sa aiba consistenta smintinii.
Cu sos de lapte pot fi preparate diferite legume: cartofi, morcovi, mazare verde, fasole verde, sparanghel etc
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata