Se fierb legumele, se pun intr-un vas termorezistent, se pune untul taiat bucati. Se combina faina cu smintina, se pune sare, se toarna peste legume,
Se fierb legumele, se pun intr-un vas termorezistent, se pune untul taiat bucati. Se combina faina cu smintina, se pune sare, se toarna peste legume, fara sa se amestece. Deasupra se pun cascaval ras, verdeata tocata si se da pentru 10 minute la cuptor.
Am vazut la Merisor si am pus si eu odata cu muraturile asortate pe care le pun mereu. Sunt curios cum vor iesi deoarece eu...
Gogonele in otetIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa