Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intar
Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intareasca.
Se decoreaza cu rondele de rosii si de oua fierte, cu castraveti si ciuperci. Printre legume, se pot aseza frunze de patrunjel. Se acopera totul cu un nou strat de gelatina si se lasa vasul in frigider, pana se incheaga gelatina. Se umple apoi vasul cu mazare fiarta in prealabil si cu fasole verde, fiarta in apa fara sare.
Gelatina ramasa se amesteca cu jumatate din cantitatea de , maioneza, preparata din 250 ml ulei, zeama de la o
jumatate de lamaie, 2 galbenusuri, sare si piper. Cand este gata, se adauga 2 linguri de marar si 1 legatura de patrunjel, tocat fin.
Se lasa vasul la rece timp de 3-4 ore, dupa care forma se
rastoarna pe un platou acoperit cu frunze de salata verde si se decoreaza cu ridichi rosii.
Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Alte retete cu legume
Placinta cu spanac
Mazare scazuta
Supa de spanac
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata