Legume la cuptor cu smantana si cascaval

Pentru legume la cuptor cu smantana si cascaval fierbeti legumele (telina, morcov, cartofi, pastirnac), puneti-le intr-un vas termorezistent, puneti untul taiat bucati.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de legume fierte
  • 250 ml de smantana
  • 30 g de faina
  • sare
  • 50 g de telemea sau cascaval
  • 50 g de unt
  • marar sau patrunjel tocat

Mod de preparare

Pentru legume la cuptor cu smantana si cascaval fierbeti legumele (telina, morcov, cartofi, pastirnac), puneti-le intr-un vas termorezistent, puneti untul taiat bucati. Combinati faina cu smantana, puneti sare, turnati peste legume, fara sa le amestecati. Deasupra puneti cascaval ras, verdeata tocata si dati pentru 10 minute la cuptor.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...