Legume mexicane cu ficatei, cartofi si cotlet de porc

Spalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de ulei. Legumele se fierb cu unt. Carto

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga legume mexicane
  • ficatei
  • cartofi
  • carne de porc (cotlet)
  • ulei
  • sare si piper
  • Obs: cantitatea poate varia in functie de numarul de portii

Mod de preparare

Spalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de ulei. Legumele se fierb cu unt. Cartofii curatati de coaja se taie cubulete si se fierb. Cotletele de porc se pun si ele la prajit in ulei incins. Pentru condimentarea lor puteti folosi sare si piper sau condimente pentru porc.


Se serveste calda

Alte retete culinare recomandate

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!